Lepi Brka

22.06.2022

Napravite svoju kobasicu

gurmanluk meze

Čitanje mailova mi nije omiljena aktivnost u životu. Međutim, s vremena na vreme dobijem mail koji me baš obraduje. Ovaj konkretno o kome pričam bio je od Neoplante. Znate to je ona ekipa majstora za đakonije od mesa.

Čitam ja tako taj mail, kad zovu me na promociju aplikacije uz pomoću koje svako može da postane majstor za kobasice ili barem da proba. E, konačno aplikacija koja ima smisla, pomislih i prihvatih poziv. Nisam se naravno jedini odazvao jer se na Salašu 137 kod Čeneja skupila probrana ekipa gurmana spremnih da krenu u kreativnu avantru koju je omogućila Neoplanta.

Za početak, ambijent salaša za peticu. Kratka i efikasna prezentacija opet petica, odmah zatim prilika da se svi okušamo u stvaranju neke nove kobasice.

Ono što se mora da bi uopšte učestvovali jeste da se registrujete, a nakon toga sve je osmišljeno tako jednostavno da sam se toliko uneo u akciju i očas posla napravio recept za dve kobasice. Ali, da vas upozorim, dobićete toliko prostora za kreaciju da ćete prosto uživati u procesu. Možete da birate sve, od debljine kobasice, od kojeg mesa želite da bude, kakve teksture, koji začini idu unutra, a koji spolja... Pristupite problemu lagano vojvođanski i sve će biti ok.
Ovde na slici imate moj izraz lica dok u glavi lagano razmišljam šta bih sve stavio u recept za kobasicu.

Nagrada za naj kobasicu je bila bicikl, crveni, znate onaj koji vam je baš nedostajao. ;)

Nagradu osvojio nisam (slika ispod objašnjava zašto), ali sam zaista uživao taj dan u druženju, dobroj hrani i sjajnoj atmosferi.

Dobro, kakve sad to veze ima sa vama, pitate se vi?
Neoplanta nije sve ovo organizovala samo za nas koji smo bili u Čeneju.
Dobra vest je da svi mogu da učestvuju, a način je više nego jednostavan.
Kliknite na ovaj link https://napravikobasicu.neoplanta.rs/ ili na fotografiju ispod i možda baš vaš recept za kobasicu bude onaj pravi. Ima tu i sjajnih nagrada.
Ali ne časite časa, jer ova akcija traje do 4.07.2022.

Napravite svoju kobasicu

Pravili ste recept?

Zorka Petrović

22.06.2022

Savršen osećaj, pravite po vasem ukusu.

SLIČNI RECEPTI